Μπορείτε να μας επιστρέψετε το προϊόν που δεν επιθυμείτε εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παραλάβατε.

 

Πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και να περιλαμβάνεται στο δέμα η απόδειξη αγοράς. Όλα τα εμπορεύματα πρέπει να έχουν όλες τις ετικέτες που επισυνάπτονται. Εξαιρούνται από τη διαδικασία επιστροφών & αλλαγών τα σκουλαρίκια,  τα μαγιό και κορμάκια για λόγους υγιεινής.

Μη Παραλαβή

Σε περίπτωση που δεν είχατε παραλάβει την προηγούμενη σας παραγγελία και θέλετε να πραγματοποιήσετε καινούρια, η πληρωμή θα πρέπει να γίνει με κάρτα ή με άμεση τραπεζική μεταφορά.

Αλλαγές

Τα έξοδα αλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη και ανέρχονται στα €3

* Οι αλλαγές και οι επιστροφές χρημάτων είναι δωρεάν στην πόλη του Ρεθύμνου.

Επιστροφές

Μπορείτε να ξεκινήσετε την επιστροφή συμπληρώνοντας τη φόρμα 

Επιστροφή χρημάτων

Πραγματοποιείται μέσα σε 7-10 εργάσιμες ημέρες μέσω κατάθεσης στον λογαριασμό σας. Η επιστροφή χρημάτων ανέρχεται στα 4,5 ευρώ, το οποίο αφαιρείται από το ποσό που πρέπει να επιστραφεί σε εσάς. Το ποσό που επιστρέφεται είναι το σύνολο της αξίας των προϊόντων και όχι τα έξοδα αντικαταβολής.

Η αποστολή για την επιστροφή του δέματος γίνεται αποκλειστικά μέσω της κούριερ που θα σας υποδείξουμε,(Eλτά Courier ή με ACS)  με χρέωση παραλήπτη.

Ελαττωματικό Προϊόν

Εάν λάβετε ένα ελαττωματικό προϊόν παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο:  info@pikok.gr αναφέροντας όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε πώς θα προχωρήσουμε με την επιστροφή.